torstai 3. marraskuuta 2011

Tästä se lähtee


Nyt sain revittyä itseni kirjoittelemaan kaikilta touhuiluiltani. Oli pakko selailla hieman uusia inspiraatiokuvia. Vau, vau, vau ja vau. Ei musta tommosta ikinä tule, mutta olisi kyllä aika ihanne kroppa. Mun silmää ainakin miellyttää.

Tosiaan. Olen tässä touhuillut muuttoa :) Kamat roudattiin porukoitten kanssa tänne tiistaina ja siitä eteenpäin päivät ovatkin touhutessa menneet. Vaatteita hyllyille (mullon ekaa kertaa mun elämässä ikioma vaatehuone ♥ Ja se on TODELLA ISO!), astiat kaappiin, tavaroita paikoilleen.. + Järkyttävä siivousurakka, koska edelliset asukit eivät olleet suvainneet kämppää kovin suotuisaan kuntoon jättöö. Mm. kylpyammeen alta tein ihanan löydön: laattakerros hiuksia. Hyi.

Syömisistä sen verta, että liityin eräällä keskustelupalstalla laihdutusryhmään, jossa on aikalailla ikäisiäni naisia. Jospa siitä saisi inspiraatiota vielä lisää pudottaa painoa nopiaan. Jos vaaka näytti tänä aamuna oikein, on multa pudonnut kolme kiloa kahdessa viikossa. Jes! Toivottavasti kontrolli säilyy, vaikka Tomi tulee seurailemaan ruokailujani. Haluan olla nopeasti pienempi, sirompi. En jaksa viivytellä sen enempi! Jouluksi jo hieman kutistunut.

Jos jatkaisin nyt pakkailuja, että saadaan huomenna Tomin kamat jotenki mahdutettua tänne sisälle! Kyllä sitä yhdellä tytöllä voikin olla paljon tavaraa.. Voi tulla murullekin järkytyksenä! :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti